Två stjärnor

                         Syns knappt. Men på grenen sitter en fin koltrast.

                         Långpromenix i Central Park på dagen.
                  
Har man bröllopsdag så har man. I New York är det inte svårt att hitta en passande restaurang om man vill smörja kråset. Det svåra är snarare att välja bland alla toppenställen man vill gå till. I lördags var vi på Del Posto i Meatpacking/Chelsea som har fått två stjärnor i Guide Rounge. Det är en av Mario Batalis restauranger och eftersom det fortfarande är svårt att sluta tänka på Babbo där vi var i höstas kändes den ganska lovande.

                          Ja, de visste om att vi firade bröllopsdag.

                         Efteråt var man mätt och belåten.

Och nej, man blir inte besviken. Del Posto är en stor italiensk restaurang i 20-talsstil med klassisk gangsterinredning, pianospel och filmstjärnetrappa till ett etageplan. På helgerna är det svårt att få bord och eftersom vi var ute i sista minuten (helgen innan) fick vi näst sista sittningen som börjar klockan 10. Även om man inte sover jättebra av sena middagar är det en upplevese att äta till halv ett på natten. Och så kan man gå på någon eller ett par av alla tjusiga barer som ligger i området.

Kommentarer
Postat av: Lisa

2009-03-31 @ 15:52:29
Postat av: Lisa

2009-03-31 @ 15:53:22
Postat av: Lisa

Vilken gullig bröllopsdagsbild från Central Park! Vad har ni på tallriken, förresten? Ser ut som en märkvärdigt god dessert.

2009-03-31 @ 15:59:20
Postat av: Liza the cat

Är det verkligen en koltrast - den har ju ingen gul näbb! Sjöng den vackert förresten?

2009-03-31 @ 16:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0