Go Sweden, Go












Igår var det maraton och vi stod och hejade för fulla halsar på alla svenskar som sprang mot målet i ett höstsoligt Central Park. Kanske ett femtontal under den dryga en och en halv timme vi stod och hejade - de första blågula vi såg måste fått riktigt bra tider och varit bland de 100 första av de 37 000 som sprang loppet. Högst upp Paula Radcliffe - på väg att springa ur bild - från England som vann damernas.

I fredags var det Halloween och tyvärr blev det inte så mycket spännande bilder som jag planerat. Bland kostymerna kryllade det av sexiga djävular, sexiga poliser, sexiga sjuksköterskor, sexiga katter, sexiga bunnies och klassiska monsteroutfits (det senare bara bland manliga utklädda så klart) inhandlade på närmsta Ricky's. Lite väl förutsägbart.

Men så fanns det så klart en del kreativa uppstickare som knåpat ihop sina dräkter själva. Med valet i antågande såg man också en hel del politiker, jag tror Sarah Palin var mest populär. Enligt en kollega var Halloweenparade i New York betydligt mer artsy för ca 20 år sedan. Låter kul, men å andra sidan, vem har tid att lägga veckor på en Halloweenoutfit idag?



Läs gärna andra bloggares inlägg om New York, Halloween och maraton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0