FIKA ofta


Jag är en mästare på att fika, men tycker att det är lite skralt med bra fikaställen i New York. Men svenska espressobaren FIKA som nyligen öppnat ett till café på Manhattan (läs min artikel i NWT här) vet hur man skapar upplägg för bra fikastämning. Kaffet är gott och kanelbullarna är HIMMELSKA! För folk med svåra Sverige-cravings går det att köpa svenskt kaffe (från Löfbergs Lila, hyllat av bland annat NY Times), smågodis, glögg och annat gott som man annars måste göra en halvdagsutflykt till IKEA för att komma åt. Litet utrdrag ur artikeln i NWT:




Kommentarer
Postat av: Lena

Jättekul, grattis till frilansframgångarna!

2009-02-14 @ 18:09:28
URL: http://solhojdslena.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0